MANİSA / TURGUTLU - Samiye-Nuri Sevil Ortaokulu

Samiye-Nuri Sevil Ortaokulu

Kurtuluş Mh. Hatuniye Sk. No7 45410 Turgutlu / Manisa
Vizyon
Öğrencilerin ilgi, yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayat ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili,maddi,maddi değerlere önem veren ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir “ model okul” olmaktır.
Misyon
Ulu Önder Atatürk ilkeleri ışığında, sevgi ve sayıya, sorumluluk bilincinin gelişmesine, doğru adil ve demokratik davranmaya, hata ve Başarları paylaşmaya, bireysel ve grup disiplinine , araştırma ve analitik düşüncesinin geliştirilmesine, eleştiriye, açıklığa, pozitif düşünceye, yaşam boyu öğrenmeye, yüksek motivasyona ve ödüllendirmeye, her tür şiddete karşı, barışçıl, insancıl, gerçekçi, girişimci, üretken, yaratıcı, bilimsel düşünen, irdeleyen, ve sorgulayan çağdaş bir dünya inansı yetiştirmeye, çevre bilincinin geliştirilmesine, sanat ve sporun, ruhsal ve bedensel, gelişime katkısına, ve Samiye Nuri SevilOrtaokulu olmanın haklı gururunu yaşamaya önem veriyoruz.
Başlama :08.50 Bitiş :15.20
Kaloriferli