MANİSA / TURGUTLU - Samiye-Nuri Sevil Ortaokulu

Mrt

Toplumumuzda deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı  hazırlıklı olmak için ülkemizde her yıl 1-7 Mart tarihleri arası Deprem Haftası olarak kabul edilir.

O yüzden okulumuzun Sivil Savunma Kulübü Deprem tatbikatını uyguladı.

Kas

Ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün, en büyük eserimdir dediği ve bizlere armağan ettiği TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN 100. kuruluş yıl dönümünü büyük bir coşku ve mutlulukla kutladık.

Ekm

Okulumuzda CODEWEEK Etkinlikleri kapsamında Bilişim Öğretmenimiz ve Öğrencilerimiz etkinlikler gerçekleştirmiştir.

May

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 103. yıl dönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz kız öğrencilerinden oluşan hentbol takımımız Denizli'de yapılan yıldız kızlar hentbol grup maçlarında Denizli,  Uşak ve Aydın İl takımlarını yenerek yarıfinallere katılma hakkını kazanmıştır.

Mrt

Manisada düzenlenen hentbol turnuvasinda,  yıldız kızlar kategorisinde okulumuz öğrencileri il birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Okulumuz 6-B Sınıfı Öğrencileri Solunum Sistemi Modellerini Tasarladılar

Kas

Okullumuzda Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yılında kutlama etkinliklerimiz yapıldı.

Okulumuz 7B Sınıfı Öğrencileriyle Hücre Modeli Pasta Etkinliği Yaptık

Okulumuz 7/C Sınıfında Hücre Organelleriyle İlgili Pastalar Yaptık